Google Translate

Търсене в този блог

Руската народна медицина ни учи как да лекуваме РАЗШИРЕНИ ВЕНИ със ЗЕЛЕНИ ДОМАТИ

Разширените вени започват с появата на мрежа от червеникави или синкави вени по краката.

За кратко време се усеща чувството на дискомфорт, натежали и уморени крака.

Лекарство от руската народна медицина, достъпно, евтино и много ефективно, лекува успешно разширени вени, особено в ранен стадий.

Забележими резултати се появяват само 2 седмици след началото на лечението.

Зелените домати лекуват разширени вени

Бързото лечение на болестта на разширените вени е от съществено значение за предотвратяване на развитието на флебит, голяма група от разширени вени, които могат да причинят пълно запушване на вена, което води до образуване на съсирек и след това до повече усложнения.

Руската народна медицина, известна с успешното лечение на разширени вени, препоръчва това лекарство на базата на зелени домати.

Съвременни изследвания показват, че семената на доматите имат антикоагулантни свойства, които подобряват притока на кръв, намалявайки дискомфорта, причинен от разширени вени.

В допълнение към семената, доматите съдържат вещество със свойства, подобни на аспирина, считано за добър антикоагулант, което разрежда кръвта и не застоява. 

Освен това флавоноидите в доматите укрепват стените на кръвоносните съдове.

Лекът със зелени домати, срещу разширени вени

Измийте много добре няколко естествено отглеждани зелени домати и ги нарежете на филийки или колелца. 

Нанесете ги веднага върху възлите на разширените вени и в продължението на засегнатите вени. 

Покрийте ги с памучна кърпа. Оставете лекарството да действа, докато почувствате топлина или изтръпване на кожата.

Ако не можете да понесете подобно усещане или ако се появи усещане за сърбеж, отстранете резените домати и измийте третираната зона със студена вода.

За очаквания ефект повтаряйте тази процедура 5 пъти на ден, дори и през нощта. Забележими резултати могат да се видят само след 2 седмици ежедневно лечение.

Лечение на разширени вени със зрели домати

Освен високата хранителна стойност, която трябва да бъде призната и оценена, доматите са заслужили специално място в топ на природните лечения срещу разширени вени. 

Лечението на разширени вени със зрели домати е по подобна на предишната процедура.

Вземете няколко естествено узрели домати, измийте ги добре и ги нарежете на тънки филийки, като внимавате да запазите сока възможно най-добре. 

Налагайте тънките резенчета домати върху болезнените вени. 

Оставете ги да действат 3-4 часа, като ги фиксирате с фолио, за да се задържат в това положение. След време, преди лягане, заменете доматите с пресни.

Това лечение може да се следва през цялото лято, в зависимост от реакцията на всеки организъм и може да се направи в комбинация със зелени домати.

Руска тинктура с водка, против разширени вени

Тази тинктура се използва много често в Русия от баби и дядовци, като се счита за много силно и ефективно средство за лечение на тежки форми на разширени вени или тромбофлебит.

♣ Залейте 0,5 литра водка със 100 гр. смляно индийско орехче. Оставя се да накисва 1 седмица, като бутилката се разклаща ежедневно, след което се прецежда. Приемайте по 20 капки 3 пъти на ден 30 минути преди основните хранения до изчерпване на целия състав. След почивка от 10 дни лечението се възобновява до излекуване.

Ако статията ви е харесала, може да ни последвате и споделите публикацията с приятелите си и вашето мнение (или опит) в коментарите!

Популярни публикации