Google Translate

Търсене в този блог

Лечение с отвара от бабини зъби против шипове и дискова херния

Билката бабини зъби е много популярна на територията на нашата страна. Много хора я смятат за някаква трева, която си расте от нищото. Знаете ли обаче, че това е много мощна лечебна билка? Лечебното растение бабини зъби се използва от хилядолетия в народната медицина по целия свят за лечение на всичко – от сексуална дисфункция до камъни в бъбреците и още много куп различни здравословни проблеми.



В днешно време е много лесно е да намериш билки под всякаква формата на хранителни добавка в мрежата, вместо да запарвате корените в тинктура от бабини зъби, чай, тоник, но няма съмнение, че това вълшебно растение притежава невероятни ползи, когато става въпрос за вашето здраве.

Съществува една отлично позната отвара от бабини зъби против шипове и дискова херния, която е произведение на български лечител.

РЕЦЕПТА ЗА ОТВАРА ОТ БАБИНИ ЗЪБИ ПРОТИВ ШИПОВЕ И ДИСКОВА ХЕРНИЯ

Отварата от бабини зъби против против дискова херния, шипове, и много други здравословни проблеми свързваме с Борис Николов. Народният лечител който мнозина от вас предполагам са чували, се запознава с билката и нейните лековити свойства още в ранна детска възраст. Като дете той се разболява тежко и търси помощ от македонската знахарката баба Дивлевица. Тя му показва метода как да приготвя отвара от бабини зъби, която го изцелява.

Борис Николов забравя за тази рецепта и билката която му е помогнала, когато близо 50 години по-късно негов близък приятел и колега му се оплаква от здравословното си състояние. Тогава той се сеща за тази лековита отвара от бабини зъби, с която помага на своя другар. Изпробва я и върху себе си, за да види как тя ще подейства на сърдечното му заболяване и… чудо..той оздравява.

В онези годни Народния лечител работи в Министерство на просветата и колегите му бързо научават за тази вълшебна лековита отвара от бабини зъби. Те стават първите пациенти, на които лечителя помага. Добрите отзиви се разпространяват като лавина, първи пред прага му започват да идват много болни хора, търсещи изцеление. С течение на времето народния лечител усъвършенства своите методи за извличане на лечебните съставки от бабините зъби с което започва да лекува шипове, дискова херния и куп други заболявания.

Народния лечител Борис Николов се превръща в един от първите физиотерапевти в България, който получава официално разрешително за практикуване. ВМА и ИСУЛ извършват клинични изпитвания на неговите отвари от бабини зъби и доказват, че те са ефективни и безопасни за употреба.

Резултатите от проучванията лечителя събира и издава книга „Растението убиец на холестериновите плаки”. След нейната премиера интересът към лечителя и неговата отвара от бабини зъби при шипове, дискова херния и други заболявания става огромен. Народния лечител помага на хората до последния си ден.

Приживе, виждайки, че не може да приеме всеки пациент поради големия наплив, той решава да сподели следната рецепта за бабини зъби при шипове, дискова херния и много други заболявания, която всеки може да приготви у дома.

КАК СЕ ПРИГОТВЯ ОТВАРАТА ОТ БАБИНИ ЗЪБИ ПРОТИВ ШИПОВЕ И ДИСКОВА ХЕРНИЯ

Ето каква е рецептата за воден извлек от бабини зъби против шипове и дискова херния, която Народния лечител споделя. За максимален ефект следвайте стриктно всички стъпки за нейното приготвяне, така и препоръките за дозиране, и схемата за прием.

Съставките за билковата отвара против шипове и дискова херния са:

  • 5 с.л бабини зъби (суха билка)
  • 1 л. вода

Начин на приготвяне:

  1. В съд с 1 литър вода изсипете 5 супени лъжици от билката бабини зъби
  2. Сложете съда на котлона и изчакайте да заври
  3. Оставете отварата да ври поне в продължение на 1 час
  4. Свалете от котлона и долейте вода, колкото е необходимо, така, че количеството на отварата отново да стане поне 1 литър (защото докато ври част от количеството се губи)
  5. Оставете я да престои на стайна температура за около 24 часа
  6. След като престои, прецеждате отварата през много ситна цедка, филтърна тензух или хартия (за да отстраните фините иглички на билката)
  7. Съхранявайте я в хладилник
  8. КАК СЕ ПРИЕМА ОТВАРАТА ОТ БАБИНИ ЗЪБИ ПРОТИВ ШИПОВЕ И ДИСКОВА ХЕРНИЯ
  9. При дискова херния, шипове, висок холестерол и други състояния приемайте от отварата всеки ден. Дозирането и приемът и се правят по специална схема, която трябва да следвате стриктно, без отклонения. Дозата се повишава постепенно, за да може вашия организъм постепенно да свикне към съставките.

Схемата за прием на отварата при шипове и дискова херния е следната:

  • Ден 1: Приемате 3 пъти на ден по 3 супени лъжици от бабините зъби, след хранене.
  • Ден 2: Приемате 3 пъти на ден по 4 супени лъжици от бабините зъби, след хранене.
  • Ден 3: Приемате 3 пъти на ден по 5 супени лъжици от бабините зъби, след хранене.
  • Всеки следващ ден: Продължете да приемате същото количество като “Ден 3” докато отварата свърши.

Когато приключите приема, ако е необходимо, отново може да започнете поне след 10 дни.

Заключение
Освен за дискова херния, и шипове отварата ще ви помогне и при други здравословни проблеми. Ако усещате значително подобрение на симптомите си, правете 1-2 курса с отварата годишно.

Бъдете здрави и позитивни!

Популярни публикации