Google Translate

Търсене в този блог

Техники за прочистване на белия дроб

Прочистете и удължете живота на белите си дробове с древни индийски техники

В медицинските писания на древните индийски лечители има специален метод за прочистване на тялото.

Тя се основава на факта, че храносмилането започва още в устната кухина. В човешката уста има много жлези. Това са слюнчените жлези, подчелюстните жлези, сублингвалните и околоушните жлези. Една от спецификите на работата на слюнчените жлези се състои в освобождаването на метаболитни продукти и вещества, съдържащи се в кръвта.

Слюнката е алкална. При смучене или дъвчене количеството кръв, протичащо през слюнчените жлези, се увеличава шест пъти. Осъществява се оригинално преминаване през цялата енергия на човек и неговите фини тела. 

Фините тела включват етерно, астрално, ментално, будическо, докато пет положителни енергии са насочени нагоре, а пет отрицателни енергии са насочени надолу. Също така, пускането на цялата кръв, преминаваща през този специален филтър, съответно и тяхното пречистване.

Ако процедурата, описана по-долу, се извършва систематично, като се вдишва въздух изключително през носа, тогава маслото започва да прочиства белите дробове и също се абсорбира в кръвта. 

В този случай можете да се излекувате от ишиас, менингит, фронтален синузит, фарингит, хронични заболявания на стомаха и парализа и много други заболявания.

Човешкото тяло е устроено по такъв начин, че то се опитва да се отърве от голямо количество замърсявания, именно през горните дихателни пътища – устата, очите, езика, носа, ушите и най-важното чрез белите дробове. 

Тези, които са практикували гладуване, добре знаят, че езикът първо ни показва съдържанието на мръсотия в тялото. В случай, че имате чувството, че тялото ви вече е чисто, тогава можете да започнете да почиствате белите дробове. За да направите това, трябва да вземете една супена лъжица масло в устата си, имайте предвид, че този път не е нужно да го смучете, а започнете да контролирате процеса на дишане.

Схема за прочистване на белите дробове:

Вдишваме през носа, докато устата трябва да бъде затворена.

Задържаме дъха си, точно в този момент маслото навлиза в кръвния поток, като същевременно абсорбира токсините, премахва патогенната микрофлора от клетките, която, засягайки човешкото тяло, съкращава живота му. Това могат да бъдат соли и други вещества, напълно ненужни за организма.

Издишваме само през отворена уста, за да избегнем изтичане на масло през устата, главата трябва да се повдигне.

Целият процес се повтаря в точно същата последователност за 24 минути.

Вдишваме през носа плавно и бавно в продължение на 7 секунди, след което следва задържане на дъха, което продължава 5 секунди, след това плавно и бавно издишване през устата, което продължава 10 секунди. Чрез вдишване на въздух през носа и издишване през устата се получава естествено и спонтанно почистване.

вдишване през носа - 7 секунди

задържане на дъха - 5 секунди

издишайте през устата - 10 секунди

За да засилите прочистващия ефект, повтаряйте мислено следното изречение по време на издишване през устата в продължение на 12 минути: „Белите дробове са изчистени, изчистени, изчистени“. В края на почистването на белите дробове изплюйте маслото в тоалетната.

Фактори, влияещи върху замърсяването на белите дробове и ефектите от замърсяването

За поддържане на високо ниво на жизненост, тази процедура е добре да се извършва сутрин на празен стомах. При правилен и здравословен начин на живот допълнителното прочистване на белите дробове значително удължава живота, тъй като при здрави бели дробове собственикът им процъфтява. 

Въздухът, консумиран от белите ни дробове, е символ на ума, така че със здрави бели дробове човек мисли по-плодотворно и разсъждава, докато настроението му е по-оптимистично. Човек с болни бели дробове, от друга страна, е песимист, който вижда всичко в черно, забелязвайки само неуспехи и разочарования.

Белите дробове не само отговарят за нашето дишане, но и от тях зависи здравето на кожата и косата ни. Наистина само здравите хора имат здрав блясък и свеж вид на кожата си, а косата им е еластична и лъскава. 

Унинието, тъгата и меланхолията се отразяват много негативно на белите дробове. Копнежът и тъгата могат да причинят белодробна туберкулоза. 

Унинието, особено за православните, се счита за един от смъртните грехове и има абсолютно разрушителен ефект върху белите дробове. В съвременния свят, който е толкова неблагоприятен от гледна точка на околната среда, особено в големите индустриални градове, белите ни дробове са особено силно изложени на вредни влияния и не дай си Боже да се разболеят, защото тогава всички функции на тялото ни ще бъдат нарушени .

Популярни публикации