Google Translate

Търсене в този блог

Най-мощният и опустошителен удар който си причиняваме на тялото


Месната храна, смесена с алкална слюнка, предизвиква производството на солна киселина в стомаха, в резултат на което алкалите на слюнката неутрализират стомашната киселина, а месото в стомаха просто няма какво да смила.

Ето защо ябълката се усвоява в стомаха за около 15 минути и след това се изпраща в червата, докато месото остава в стомаха за 4 часа!

През цялото това време стомахът се опитва по някакъв начин да смила тази маса, за която просто няма инструменти за смилане. В резултат на това, след като неутрализира действието на алкалната слюнка, стомахът произвежда малко солна киселина за дълго време, смесва месото с нея и след като направи всичко възможно за няколко часа, изпраща тази несмляна каша в червата. 

И тук, в червата, чиято реакция е алкална, киселината, с която е смесено месото в стомаха, се неутрализира.

Освен това тази киселина в една или друга степен има разрушителен ефект върху чревните стени, в резултат на което, както вече казахме, язви. 

В резултат на това тази каша, никога не усвоена правилно, с голям брой GRAVELER микроби и вредни бактерии, които могат да бъдат унищожени само от висока концентрация на киселина, започва да гние и да се разлага при температура от 36,6C. И тази гниеща каша е в червата на месоядците около 25 часа!

Но червата са най-важният орган на ендокринната система. И какво получава той? гняща маса! От тялото си хората правят резервоар за боклук, в който изсипват разлагаща се маса, гъмжаща от паразитни гъбички. 

Резултатът от това е размножаването в червата на гнилостните бактерии, микробите на гробарите. Тези гробари се хранят с гниещи продукти от месо и риба. 

Резултатът от жизнената дейност на тези микроби са токсични вещества, които са изключително опасни за тялото. Тези токсини се абсорбират в кръвния поток и се разнасят по цялото тяло.

Това е най-мощният и най-съкрушителен удар едновременно върху цялото тяло. Именно след този удар тялото губи възможността да бъде здравo и красивo, да ражда здрави деца, да живее дълго. 

Именно този удар прокарва много хора на тълпи в коридорите на поликлиники, в които молят четвърт от живота си, преминавайки от един лекар на друг. Той е този, който съкращава живота на човек почти наполовина! 

Той е този, който преждевременно отнема живота на нашите близки. Именно той води до последствията, от които дори знаменитостите не могат да се отърват. Именно той води до факта, че майката не може сама да роди детето си и трябва да направи цезарово сечение. 

И именно последствията от този удар висят в отвратителни гънки и огромни кореми върху естествено красивите тела на мъже и жени! Именно той превръща копринената кожа на момичетата в портокалова кора от целулит. 

Именно той води до факта, че тялото не е в състояние да се бори самостоятелно с вирусите и дори леко течение може да постави човек в болнично легло.

Мнозина ще кажат: "Чакай, но ние сме здрави", приятели, и аз винаги съм мислил така, но какво е истинско здраве, разбрах едва сега! За миналия си живот мога да кажа, че нямах представа какво е истинско здраве! 

И ще можете да го оцените само след като го придобиете. И ще го направите много скоро! След като всичко е толкова сложно, след като дори медицината не е в състояние да разбере тези неща и да помогне на хората да си възвърнат загубеното здраве, как можем да го направим сами? 

Всъщност всичко е сложно точно толкова, колкото и вие самият, или по-точно нашата наука, лекари и подобни фигури са усложнили. Всъщност, колкото и парадоксално да звучи, всичко е много, много просто.

Не напразно казват: "Какво знае рибата за водата, в която живее?" И наистина, какво знаят дивите животни за здравето си? Изобщо нищо, но въпреки това са напълно здрави. Как се случва?

Само човек от всички живи на планетата харчи пари, за да живее... Когато човек осъзнае основната причина за болестите си, той ще промени диетата си, като се откаже от всички животински продукти.

Популярни публикации