Google Translate

Търсене в този блог

Сутрешната отвара, с която да се отървете от излишните килограми

Тази статия е насочена към хората, които са натрупали своите излишни килограми, благодарение на тяхното безрасъдство, и лакомия. Методът e на д-р Джарвис който е американски лекар.

Отварата се прави много лесно. Сега ще ви напишем съставките и точната рецепта стъпка по стъпка 

Какво ви е необходимо: 

Една супена лъжица преварена вода 
Две чаени лъжици натурален ябълков оцет (или домашно приготвен)
Една супена лъжица мед (задължително от пчелар) 
Сода за хляб една щипка 

Приготовление 

Разбърквате старателно всички съставки, за да получите газираната активна напитка. 

Трябва да се знае, че натуралният ябълков оцет, е подходящ дори за хора с висока киселинност и проблеми със стомаха, знае се, че содата неутрализира оцетната киселина, но е добре да остане в напитката, като микроелемент. 

Вариант е да добавите две-три супени лъжици натурален ябълков оцет в 1 литър, вода, която да пиете през целия ден. 

Много хора, които са предразположени към затлъстяване циркулацията им на кръв е намалена. При тях вероятността да се появи анемия е много голяма, макар да изглеждат на външен вид добре и здрави. 

Виене на свят, потене, слабост – всички тези проблеми тормозят голяма част от населението които имат излишни килограми. Натуралният ябълков оцет ще подобри значително състоянието на кръвта. 

Ускоряването и подобряването на процеса на храносмилане е едно от полезните свойства на ябълковият оцет. Видимите резултати ще забележите след около 20 дни. 

Прием и дозиране на натуралният ябълков оцет

Съставките които по-горе сте смесили ги изсипвате в чаша и приемате сутрин на гладно. Приемате и вечер преди вечеря. Да не се приема повече от 20 дни.

Препоръчва се по време на процедурата да ограничите консумирането на вредни продукти. 

Може смело да похапвате ябълки, моркови, червено цвекло, както и да ги добавяте в различни видове салатки. Ако промените диетата си по този начин, очаквайте впечатляващи резултати! 

Намалите ли въглехидратите за този период, действието на натуралният ябълков оцет ще бъде още по-осезаем! 

Ще започне да сваляте килограми, но загубеното няма да се върне отново, ако наистина сте решили да промените начина си на хранене. 

Този 20 дневен метод е наистина много ефикасен и помага за вашето здраве, като ще ви накара да се чувствате жизнени, енергични и много позитивни! Покажете воля и го направете за вас!

Aко статията ви допада може да ни последвате и да я споделите с вашите приятели:

Популярни публикации