Google Translate

Търсене в този блог

Народна рецепта за лечение на стави: мед и желатин

Екология на здравето: 

Почти всеки човек поне понякога се е сблъсквал и е имал притеснения от болки в ставите. 

Тези от вас които имат постоянен проблем, опитайте безвреден народен лек, може би вашият проблем ще бъде решен.

Болките в гърба и ставите могат да бъдат наистина обезсърчаващи. 

Поради това ви предлагаме рецепта от стар лек, който лечителите са използвали да помагат на войниците да поддържат ставите си в добро състояние и да решават много проблеми, свързани със ставите и гърба.

При болки във врата, гърба, гръбначния стълб, краката и ставите, тази рецепта е добро решение. 

Хора, употребявали тази рецепта с желатин споделят, че се наблюдава видимо подобрение само след седмица-две прием.

Доказано е, че желатинът има отлична способност да лекува ставите. 

Предимството му е също, че няма странични реакции, безвреден е и надежден за организма.

 • Накиснете 1 чаена лъжичка желатин за една нощ, за да набъбне. 

За целта го залейте с чаша студена вода.

• На следващия ден добавете 1 чаена лъжичка натурален мед и залейте с топла преварена вода.

• Разбъркайте добре и пийте преди хранене.

Продължете лечението на ставите с тази напитка в продължение на 10 дни. 

След това направете пауза от още 10 дни и възобновете приема на лечебната смес отново.

Този проблем изисква продължително лечение, и съответно прием на тази напитка поне в рамките на 3 месеца. 

Ставите се възстановяват в зависимост от индивидуалните характеристики на човешкото тяло, степента на заболяването и износването им.

Какво представлява желатинът?

Желатинът е прост белтък, получаващ се при хидролизата на колагена от животински кости или хрущяли, варени във вода. 

Той е лесно разтворим във вода, като получените разтвори имат склонност към сгъстяване в желе. 

Степента на разтворимост е пропорционална на температурата на водата.

Въпреки че желатинът в сухо тегло е на 98-99% протеин, той има по-ниска хранителна стойност от много други източници на протеин. 

Желатинът има особено високо съдържание на заменимите аминокиселини глицин и пролин (т.е. онези, които човешкият организъм може сам да произвежда), докато в него липсват незаменими аминокиселини (т.е. онези, които човешкият организъм не може сам да произвежда). 

Той не съдържа триптофан, ниско е съдържанието на изолевцин, треонин и метионин. 

източник /econet.ru

Популярни публикации