Google Translate

Търсене в този блог

Илачи срещу чувствително болезнена бъбречна криза и камъни в бъбреците


Образуването на така наречените камъни в бъбреците се случва, когато вашите бъбреци не могат да обработят по правилният начин токсините. По този начин, се получава кристализация на минерали които остават непреработени. Болката е толкова болезнена, че е възможно блокиране на потока урина.
Сега ще ви предложим няколко природни рецепти които ще ви помогнат да се справите с ужасните болки.

Сок от лимон ябълков оцет и зехтин 
Тази рецепта е една от най-популярните по-света и у нас. Когато получите болка смесете 60 мл. лимонов сок и 60 мл. зехтин. Изпивате го докато сте прави, веднага след това изпивате една чаша с филтрирана вода. След 30 минути изтисквате сока от половин лимон, в чаша филтрирана вода добавете 1 с.л от оцета и го изпивате. Това го повтаряте на всеки час докато болката намалее. 

Корен от глухарче 
Отварата от глухарче е чудесен избор да пречистите, 500 мг от корен се приемат до 2 пъти на ден.

Боб 
В помощ на болезнената криза идват и шушулките от боба, те са идеално лечебно средство. Трябва да премахнете боба от вътрешността на шушулките, после ги варите във филтрирана вода в продължение на 6 часа. Прецеждате, охлаждате, и тази течност може да я приемате през целия ден за облекчаване на болката. 

Сок от нар 
Когато можете си правете сок от нар, той помага за справяне с камъните и облекчаване на болката. 

Магнезий
Хората които взимат добавки с магнезий, нивото им на подобрение е отлично, над 90%. Така, че може да се замислите и над този вариант, 300 мг от добавката ще е достатъчна за предотвратяването и появата на камъни. 

Хвощ
Чаят е много добър и помага със сигурност. Няколко чашки на ден е предостатъчно да държите на далеч болезнените моменти. 

Целина
Приема на целина семена, като чай или да подправяте с нея ястия ще помогне да не се образуват болезнените камъни. 

Босилек
Босилека помага, знае се, че чист сок от босилек може да допринесе за изваждането на камък от пикочните пътища. Опитайте 1 с.л сок от босилек със мед до 6 месеца. Чай от босилек може да бъде приеман в рамките на деня за бъбречното ви здраве. 

Мечо грозде 
Препоръчва се по 500 мл. 3 пъти през деня за камъни в бъбреците. За него се знае, че е народен лек който прочиства уринарния тракт, и намалява инфекциите в бъбреците. 

Кардинални промени в храненето 
Храната е основната причина за камъни в бъбреците, особено когато тя е нездравословна. Ограничете газираното и кофеинови напитки , които консумирате. Прекратете алкохола и преработените храни. Повече пресни плодове и зеленчуци да има във вашето меню, особено тези които сме ви написали по-горе.

Популярни публикации