Google Translate

Търсене в този блог

Природен лек прочиства стомаха от натрупаните токсини и отрови

Нашите черва са много важни и имаме нужда периодически да се прочистват от отровите и токсините, които се натрупват в нашето тялото, което се дължи на консумацията на различен вид преработени храни. Храносмилателната ни система е доста сложен механизъм а храносмилането още по-сложно. Сигурно сте чували думите "Вие сте това което ядете" и това е абсолютно вярно.

За да останем здрави и тялото ни да функционира правилно, трябва да ядем здравословна храна, но това рядко е така. Този природен лек се е доказал като много популярен и успешен.

За щастие има нещо, което ще ни помогне - средство което е просто и естествено, което ще облекчи храносмилателните ви проблеми и ще прочисти червата ви само за минути!

Прочистването на дебелото черво и всички органи от храносмилателната система поне два пъти през годината е от жизненоважно значение. Хората в миналото с право са използвали клизми, но тази практика е останала забравена през годините макар, че и в днешно време има малко места където се практикуват този метод. Почистването на дебелото черво е много важна задача, която ще премахне излишните отпадъци от тялото ви и ще предотврати по-нататъшно натрупване на отрови токсини и последващите здравни проблеми.


Съставки:
- 5 чаши преварена вода 

- 100 г сливи 
- 100 г фурми

Приготвяне:
Сложете водата докато кипне и добавете нарязаните на едро сливи фурми. след това намалете котлона на ниска температура и оставете сместа да ври за около 15 минути, докато се сгъсти. Махнете от котлона и оставете да се охлади, прехвърлете в друг съд, по възможност стъклен.
Оставя се да престои за около 20 минути, след това ги извадете и оставете да изстинат. Вземате сутрин на гладно по 1 супена лъжица от сместа,  и по 1 супена лъжица след обяд. Почистете храносмилателния тракт от токсини, шлаки и всякакъв вид отрови и решете проблеми като запек, рак на дебелото черво и куп други болести.

Съхранявайте в хладилник.

Тази невероятно мощна смес ще подобри храносмилането ви, като облекчи проблемите като запек с лекота. Тя ще почисти напълно дебелото черво и ще значително ще подобри общото ви здраве. Опитайте го още днес и сами и ще бъдете изумени от резултатите!

Бъдете здрави и позитивно мислещи!
Това са каналите ми в социалните мрежи, последвайте ме!

Популярни публикации