Google Translate

Търсене в този блог

Това мазило спаси баба от операция на разширени вени


Знаем, че една от най-коварните и тормозещи хората болки е свързана с краката и по точно разширените вени. Разширените вени могат да ви причинят сериозно обездвижване, защото са източник на умора. Това са проблеми които не трябва да бъдат пренебрегвани, а да им се обърне внимание, и мъката да се реши.

Наша пациентка ни разказа, че водила често баба си на лекар защото болката от разширените и вени била непоносима. Всеки път обясненията на лекарите били, че трябва да се направи операция. Опитвала е много методи, купувала скъпи кремове рекламирани по интернет, но нищо не помагало. Получила  много рани и петна по краката си.

Скоро нейни познати се върнали от чужбина и разказали за това мазило, което се приготвя много лесно. Съставките ги има почти във всяко домакинство, но най-важното е, че помага. Мазилото за кратък от период от време помогнало с излекуването на краката и. 

Тя реши да го сподели с нас:

Приготвянето е лесно много лесно

домашен течен сапун

сок от лук

свинска мас

сок от алое

мед (от пчелар)

маз Вишневски

маз ихтиол

Както виждате съставките не са трудни за намиране, сега ще разберете, че и направата на мехлема за разширени вени е много лесна

От изброените съставки, слагате по 1 с.л. в малък съд, загрявате сместа като разбърквате леко. В никакъв случай не се вари, когато кипне махате съда от котлона. Оставяте да изстине. Това е всичко приятели.

Мажете обилно засегнатите места, взимате парче плат, тензух, кърпа, и стягате но не прекалено силно. Престоявате с превръзката през деня, защо не и да прекарате нощта с нея. Повтаряте всичко докато е нужно. Съвсем скоро трябва да имате подобрение. Бабата в момента е добре според нашата пациентка.

Ако и вие имате, някоя действаща рецепта от вашите баби и майки може да ни е споделите.

Популярни публикации