Google Translate

Търсене в този блог

Лечение с природни рецепти на артрит от Петър Дънов


Взимате етилов алкохол,  ябълков оцет, и сол, разбърквате добре и ги омесвате в брашно, трябва да се получи тесто. Сместа се разстила като мекица и превързваме възпалената става. Болката в ставата започва да отшумява бързо, а изчезва напълно след 10 процедури.

Преди хранене по 3 пъти през деня пийте по една чаша от моркови и целина 100мл.

Лекувайте ревматоиден артрит с тамян. Когато боли пиете 1 чаена чаша чист медицински тамян, болката намаля, и спира. Трябва да знаете, че тамянът отлично помага при всички ставни болки, както и при остеопороза. 

Затоплени дъбови листа се поставят на ставите - болката отшумява бързо. През това време се пие отвара от брезови листа плодове от шипка, и коприва. Порциите трябва да бъдат еднакви. Върбови кори също могат да бъдат използвани освен дъбови листа. 

В 2 литра вода се сварява 1 стъбло от билката слез. Добавят се една чаша свинска мас и две шепи трици. Когато сместа изстине се разбърква добре, намазва се хубаво на парче памучен плат и се поставя на болното място. Взимате найлон и увивате добре мястото, след което завързвате с бинт. По този начин трябва да престои цяла нощ. Сутринта подутините и болките ще са изчезнали.

Взимате 2 дафинови листа които начупвате на много ситно, поставяте ги да врат около 10 минути в 300 мл вода. Махате от котлона, похлупвате съда и го оставяте 2 часа да престои. Приема се по 1 кафена чашка 3 пъти на ден 30 минути преди хранене. Това го правите 2 седмици, почива се 10 дни и при необходимост повтаряте. 

Това са каналите ми в социалните мрежи, може да ме последвате защото това помага на моята работа!

Популярни публикации